waterflesjes bedrukken - Een overzicht

Wil je flessen bedrukken en regelrecht weten hoe je merknaam staat? Vraag vervolgens ons gratis digitaal drukvoorbeeld met. Het kan door te telefoneren tot 0318-743600. Zet je je vragen betreft fles bedrukken liever op een mail? Het mag vanzelfsprekend ook: gerard@maxilia.nl. Gewoon indien het je uitkomt.

Waarom wensen zijn iedereen verdere mineraalwater drinken? Water drinken ondersteunt bij het afslanken omdat dit ons vol gevoel geeft. Bovendien zorgt mineraalwater wegens een goede vochtbalans, hetgeen cruciaal is teneinde voedingsstoffen te transporteren door dit lijf, de lichaamstemperatuur te reguleren en voeding te verteren.

Alhoewel drinkglas ons luxere uitstraling bezit en robuuster aanvoelt, kan zijn die ook zwaarder en kwetsbaar. Voor een doelgroep welke veel onderweg kan zijn, is ons plastic waterfles wellicht lekkerder omdat die tegen ons stootje mag. Gaan uw relaties sporten? Kies dan een plastic bidon of een fles met ons drinktuit.

Open dagen Open dagen met studies, scholen en verenigingen bestaan ons geliefde locatie waar veel drinkwater gedronken word. Bij binnenkomst kunnen bezoekers vaak gratis een flesje mineraalwater beetpakken.

Verder dient er voor dit ontwerp rekening gehouden te geraken met dit vrijhouden betreffende 30mm met de linkerzijde. Deze ruimte is bedoeld vanwege een houdbaarheidsdatum en de verklaring aangaande de ingrediënten. Adviezen wegens het ontwerpen aangaande het etiket Maak jouw ontwerp op dit formaat van 211x71mm (dat is incluis 3 mm snijmarge omtrent) en lever jouw bestand met zonder de hulplijnen en -teksten uit de werktekening. Laat je afkomst doorlopen aan een afloop (rode lijn), hier geldt namelijk een minimale speling gedurende dit snijden. Het voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond goed doorloopt met alle read more zijden. De minimale lettergrootte die we aanraden is 6 pt. Een leesbaarheid kan zijn verder afhankelijk over het lettertype dat gebruikt wordt.

Een Dopper waterfles is perfect wegens onderweg, op kantoor, gedurende nacht en op reis. Tap jouw eigen mineraalwater in deze hippe waterfles.

We laten gadeslaan op welke manier jouw bedrukking zal geraken. TIP: Belangstelling eerst al een vrijblijvend en voor niets digitaal drukvoorbeeld met aangaande dit te bedrukken product! Vervolgens mag je naderhand nog beslissen ofwel je het werkelijk wil kopen.

Waterflesje Deluxe Het waterflesje Deluxe bezit een strekking aangaande 500 ml en kan zijn gevuld met bronwater. Een fles is doorzichtig en verkrijgbaar betreffende een witte, grijze, blauwe en rode dop. Een Waterfles Deluxe is verder beschikbaar in ons blauwe fles. 

Wij mogen het etiket betreffende een waterflesjes bedrukken met de persoonlijk logo of tekst. Standaard doen we het full-colour, maar het kan zijn verder mogelijk in minder kleurcombinaties te bedrukken. Zodra u een afwisseling dien maken met betrekking tot een kleur wegens uw te bedrukken etiket, adviseren wij teneinde te kiezen een felle en opvallende achtergrondkleur.

Vind je ons artikel betreffende gelijke kenmerken en kwaliteit ergens anders voor een lagere prijs? Zend het dan de offerte betreffende een concurrent. We vergelijken die en doen jou een passend assortiment waardoor verder jij aangaande onze bediening kun plezier hebben.

Benieuwd naar een opties en hoe onze ontwerpstudio je reclameboodschap zo effectief mogelijk mag inzetten? Zend je logo mee betreffende jouw aanvraag en de ontwerpstudio helpt je reclame vervaardigen!

11 werkdagen Om jouw bestelling op de aangegeven levertijd te kunnen leveren kan zijn het belangrijk het we je bestand betreffende je ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, dit wordt ook wel een aanleverdeadline genoemd. Zo kan jouw middel op tijd in vervaardiging genomen worden. De aanleverdeadline is iedere keer onderaan de productpagina weergegeven indien alle opties bestaan ingevuld, te herkennen aan de tekst 'Bestanden aanleveren, hoe zit dat?

Je hoeft geen rekening te houden met afloop in je ontwerp. Meest gestelde vragen aan Waterflesjes

Is het niet rap voldoende? Spoedleveringen kunnen we vaak alsnog eerder bezorgen. Haastige spoed? Neem direct aanraking met het op via te bellen ofwel e-mailen tot 0318-743600 of gerard@maxilia.nl. Ofwel vraag heden nog een digitaal drukvoorbeeld met. Het ontwerp is op schaal en in een door je opgegeven kleuren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “waterflesjes bedrukken - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar